Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flygresa

Jag seglar på vingar av stål
genom oceaner av moln till dig
Signaler med hopp och förtröstan
Navigation på autopilot
med förinställda koordinater
Men jag tvekar
mellan hopp och förtvivlan
Är det jag som kommer
eller en annan version av mig
Ställföreträdare
i avsaknad av närvaro för dig
Jag kan inte bestämma mig för vilket
Ett val jag inte kan ta
det tas åt mig
av någon annan
En jag inte kan se eller känna,
kanhända ödet
eller mitt högre jag

Min stålfågel darrar och vibrerar
frustar och stånkar
Jag närmar mig målet
förd av en okänd autopilot
En röst ekar i tomrummet
på okänt språk
Landningen skrämmer mig
marken jag inte längre känner

Oceaner av moln som inte viker
förföljer och omsluter mig
Det är kallt och oundvikligt
det som sker
Jag sluter ögonen
i ett försök att frammana det bästa
Men vet inte vad

Ske din vilja såsom i himmelen
så och på jorden




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-02-03 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP