Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde februari (det)

 

Det som inte

får vidröras är det

som måste tas 

på allvar, det som

inte kan sägas måste 

få bli sagt.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-04 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP