Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

jag satt ner
och lyssnade på dig

medan din ångest kokade
men jag ville inte vara hos dig

för jag känner
det tränger in i porerna

och känner mig förgiftad

men kan inte gå
för det är bara jag kvar

medan du väntar på himlen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2016-02-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP