Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa mot din gryning

 

Får jag vänja mig vid dig

i natten för en blund

aldrig för en evig tid

bara för en liten stund

 

Får jag hämta dig tillbaka

i en känsla av underbarhet

bara andas dig försiktigt

smeka doften i din närhet

 

Får jag skruva upp volymen

känna vibrationer utav lust

får jag dansa mot din gryning

släcka morgondagens törst.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-05 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP