Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femte februari (alla orden borta)

Borta, borta, 

alla orden borta, varför 

kan jag inte minnas 

orden som jag tänkte 

skriva, varför är dom borta 

innan jag har hunnit 

fängsla dom på pappret?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-05 17:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det får inte gå för långt mellan tanke och handling. Där har du nyckeln.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP