Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

bortglömda platser
som en gång var så viktiga
är nu öde

ditt leende
din lycka

skär

jag är med dig
varje steg du tar
bort från mig

jag är med dig

nedan flockas de
bort vid brynet skymtas deras skepnader
kylan avslöjar deras frustande andetag och gör deras närvaro klar

minns när vi var ett
aldrig som andra
men så fria vi var

rinnande fradga

jag är med dig
varje steg du tar
bort från mig
är jag med dig

ur dunklet stiger skepnaderna
raggen reser sig
hunger

i natten hör vi dem
skriker ut sin svält
sin smärta
sin tomhet

ut ur dimman svävar de
bort mot nya jaktmarker
här finns inget längre att hämta

du gjorde oss till vargar

svultna




Fri vers av trixas
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-05 20:15



Bookmark and Share


  Stay Golden
So this is you.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas