Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH LÄNGTAN STÅR STARK

 

Naken för mig

står du i solskensregn

 

befriad från livets

illasittande kostym

skavsår i själen

 

passionens pärlor

smyckar din kropp

 

när kärlekens tunga

fuktar din febriga hud

i rodnande solnedgång

 

och din längtan

står stark och eldfängd

 

att återerövra

din käraste ägodel,

en gåva från mig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-06 17:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2016-02-08

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört...
2016-02-08

  M.Eta
Åtråfull kärlek, vackert beskrivet!
2016-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om det som varit, med längtan om att det skall återkomma!
Så tänker jag.
2016-02-07

  Gisela Nordell
starkt berörande känsla i dessa passionerade rader, gillar språket...
2016-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
gåtfull - passionerad!
2016-02-06

  Marianne Räf
En härlig kärleksdikt, denna !
2016-02-06

    ej medlem längre
Passionerat, sensuellt...och alldeles oemotståndlig är din text!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP