Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LAGA MAT (ur ENSKEDE AUTARKI av Martin Bergström Cerd

Små hårda polerade gröna ärtor i en röd skarp stekpanna
tidtagaruret står på det polish överdragna vinoliumgolvet
Vad?
en klick
Vad?
-
margarinets ohälsosamma (det droppar från fläkten) gulgröna limeäggsgröna
virusblandningar klumpar sig skär sig illa
i
dagsljusets illa lukt
Vispa mig inifrån
Grädde är något positivt
Tårar rinner uppifrån och ner ut ur mig
ett svart avflagat stuprör av metall i min kropp
ibland är jag kolsyrad
kolsyrad
vätske
full
flamberad morot i apelsinfärg

i Mitt sPektra i mitt spektra inne i mitt
spektra krackelerar mitt psykiska tegeL
Vätskor är trevliga de ljuger inte mycket
Utomhus
april då kylan möter värmen döda mig för jag vill inte
leva som hovnarr där en förljugen temperatur är
normalt
Har klätt mig inifrån och ut i en stulen konstrad
vigseldress
lever som horan efter ett skjut
Hon tordes utvecklingsstörd men lär mig sånt som ni
inte fattar
samhällsstegen upp och ner med Afrika horan som
nummer ett






Bäckagårdens boende med fula sängar ljusa bord
´fuck finekaffe high texmex kamero
inte ett enda fult jävla äppelträd
90-tals kläder hos personalen
alla lyssnar på E-type
ansträngda leenden
sverige vårdar
sverige har gått på kurs
sverige ja jävlar
psykologiska bakomliggande orsaker -No shit
Sherlook!
en dag i taget

Steg för steg
Sverige -steg-landet
Återkommer efter mötet
sverige -återkommande-landet efter-landet mötets-
land
Samla ihop en grupp
sverige...........




Övriga genrer (Aforism) av Bergström Cerd
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-06 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd