Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur/domsord utan ande Bergström Cerd


domen tar 'Flempan!

Flemingsberg fanns när talet fanns. Orden
blev förlorade, fanns sällan kroppar kvar.
det finns inget kvar där, bara här och vid försvinnande




Fri vers av Bergström Cerd
Läst 312 gånger
Publicerad 2019-11-25 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd