Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vald väg.

Ibland undrar jag
hur livet sett ut
om jag valt den andra vägen
vägen som var Du.

Jag bär minnena av dig
ständigt med mig
och tacksamhet för allt
den där sommaren gav.

Försent insåg jag
att valet du gav
var i sanning sagt

Jag valde
den synliga kärleken
och visst
älskar jag ännu.

Fast tanken leker ibland
med vägen som var Du.

© Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-06 14:27



Bookmark and Share


  TT
Tänkvärt och berörande!
2018-09-15

  Solstrale VIP
Underbart skrivet! Tack!
2016-03-22

    ej medlem längre
Fint skaldat,så där brukar jag också tänka.
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP