Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevknivarna


Jag satt en kväll
för mej själv och skrev brev till er.

Jag lade dom
på lådan

och så damp dom ner

i era brevinkast.

Ni sprättade upp kuvertet
med silverfärgade brevknivar,

de ligger så möblerat vid den stora hallspegeln
i tamburen.

Du läste
att jag just passerar Jupiter
och att jag saknar er väldigt mycket,

speciellt
när inga
soluppgångar
går upp.

Alla solar här
någonstans






Prosa av Lars Gullberg
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-06 22:51



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Oj, vilken färd!
2016-11-12

    nånja
Väldigt fin!
2016-11-10

  Katinka VIP
Underbar rymdresa!
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg