Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten kom till mig idag nästan som en programförklaring till det event med poesiläsning jag inbjudit till i Kalendariet den 26/2 kl 19-21 på Café Klaver i Stockholm.


När min dikt är klar

När min dikt är klar
finns just inget kvar
av den glädje jag kände innan

När den kom till mig
som en ofödd själ
och berörde den tunna hinnan

Mellan vara och icke vara
Mellan skapa och ta emot
Mellan allt och det ofattbara
Mellan det gjorda och den som gjort

När min dikt är klar
finns just inget kvar
än att läsa den för nån annan

För att kanske få
samma glädje då
som jag fick när den ställdes samman




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-06 16:32



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
vackert =)
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström