Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildspel

I vattenfärg
skjuter vind
rosor

och skör spets
bäddar

mina tunna tunna nerver

regnbågshud

Men du, lova
att du aldrig någonsin går
utan att du nuddar

blandningen av ljus

först









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-06 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP