Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa för livet


Kanske jag kunde kopt
denna kväll och vandrat tyst hem ensam

eller är staden så full av omhändertagande




Prosa av Lars Gullberg
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-02-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg