Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde februari (till och med kärleken)

Känslor, finns dom

 

Om dom finns, 

vad tjänar dom till

 

Orsakar förvirring, oro 

till och med 

kärleken 

leder till lidande 

 

vad är vitsen




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP