Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 kilometer

mina ben värker
låren har domnat

muskler anmäler sin närvaro
jag inte visste fanns

den lilla rösten viskar
"ge upp då"

så frestande det är
att lägga sig på rygg
och bara resignera

men det vore inte likt mig
att ge upp så lätt

för plågan är ju livet självt
viljan att kunna
viljan att våga

21 kilometer är ju ingenting ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-02-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP