Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla tillbaka

Varje
människa är
en gåta utan svar.
Därför bör vi henne inte
döma.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-08 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson