Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det eviga

 

 

Jag är i ett tomrum

i intet.

 

Befinner mig där

tid inte är

alla tankar är rena

allt annat finns inte.

 

Skönhet är allt runt omkring

och inget ont finns

här i intenhet.

 

Var jag är 

är där ute i det oändliga

långt från allt annat som existerar.

 

Vill inte lämna detta

vara kvar i den evighet

där allt finns.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 11:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner lugnet och det rofyllda i dina ord...fint...
2016-02-08

  Niliboy
Ja, hur kommer slutet å dess begynnelse vara, fråga som väckes.
2016-02-08

    ej medlem längre
Igenkänning i längtan att få var just, just precis där! Fint beskrivet!
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP