Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolibri





tänk
att jag som elefant

kunde känna mig
som en
kolibri




Övriga genrer av ejan
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den!
2016-02-10

  mike irow
fullträffff,,,
bra
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ejan
ejan