Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vuxna människor



vi skriker sällan när vi bråkar med varandra
vi använder i vuxen benämning
några väl valda ord

som att
du kan dra åt helvete
och att jag hatar dig




Övriga genrer av ejan
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-13 10:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Intressant rolig finurlig!
2016-04-13

  Zandor
hmm...kort och koncist
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

ejan
ejan