Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir aldrig som en tänkt

för tio år sedan
fanns inte ens tanken
att jag skulle vara
trettio år
och
bostadslös
barnlös

jag skäms över att
mitt yngre jag
inte var mer
förstående

för hur mitt äldre jag
ville slå
mitt yngre jag
på käften




Övriga genrer av ejan
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-24 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träffsäker knock out på ungdomens dårskap. Rolig, njutbar formulering av djup erfaren visdom!!!
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ejan
ejan