Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio nio åtta sju

läkarens stressade rörelser med ultraljudsstaven
den sterila doften från tvagningsmedlet i duschen
ljusrörens sken i de underjordiska gångarna
narkossköterskornas lugnande röster
hur jag räknar baklänges
till droppets vidöppna gapande

tio nio åtta sju
jag ler i ett försök att dölja
hur dimmans vidder breder ut sig
tar ett grepp om hela min kropp
förför min värsta mardröm




Övriga genrer av ejan
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-23 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ejan
ejan