Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är inte ett alternativ


Det måste gå att leva
det måste gå att hitta en uppgift värd att leva för
en mening någonstans

Döden är inte ett alternativ

 




Fri vers av Ananas
Läst 424 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-08 23:37



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
<3 nej, det är aldrig ett alternativ <3
2016-02-10

    ej medlem längre
Ibland är det inte döden vi längtar efter. Utan flykt från livets smärta.
Mvh annokas

2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas