Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ansikte

Socialt geni enligt vissa,
kameleont enligt mig själv.
På ett bygge med en grov jargong,
på ett kontor med lite finkänslighet.
Vart än jag kommer passar jag in,
anpassad efter omgivningen.
Men är jag mig själv,
eller är hela jag bara en fasad?




Fri vers (Fri form) av dumdum
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 11:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sammanhang skall det vara.
2016-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att begrunda!
Att passa in i olika sammangäng kan innebära en risk att tappa sitt jag.
Bäst att lyssna till sin inre röst.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

dumdum
dumdum