Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att säga upp sig.


Jag vågar inte vara rädd längre

Jag har vaknat med en ny beslutsamhet i kroppen
tanken är enkel och rak
Min förtvivlade trötthet har äntligen tagit semester
viljan är tillbaka
modet är tillbaka
styrkan och ilskan

Jag vågar inte vara rädd längre

Idag är allting möjligt
Särskilt slutet




Fri vers av nattjasmin
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 11:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

nattjasmin