Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Det enda jag saknar om vintern är regn
ljudet av vänlighet som knackar på rutan

Omsorg och förtrolighet,
allt bär jag med mig

Längtar vid köksbordet, på tåget, perrongen

Mitt namn i din mun:
de vackraste orden på jorden




Fri vers av nattjasmin
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattjasmin