Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att vi lever igen

 

Skål min älskade

nu gömmer vi dagen

låt våra händer smeka

det vi älskar som mest

 

Skål min älskade

nu glömmer vi orden

som sades i lönndom

och bjuder oss till fest

 

Vi skålar för viljan

att finna kärleken igen

höjer glaset för livet

och ser varandra i ögonen

 

vi dricker sista glaset slut

när ljusen brunnit ut

vi älskar i gryningen och vet att vi lever igen

 

Det som vi gjort

ska aldrig hända igen

de sår som förblödde

ska läka i sanningen

 

vi dricker sista glaset slut

när ljusen brunnit ut

vi älskar i gryningen och vet att vi lever igen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Peter Kohlm VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-09 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och hoppfull. Tycker om.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP