Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - spring


jag borde ha sparkat tigern. hårt och rakt ut. eller i det minsta. fäst fötterna mot röd jord och sprungit mot horisonten. det är en stark insikt och gazellhjärtat darrar. jag borde ha sparkat och sprungit. sprungit långt och fort.

tystnad. tagning. insikt. seende. människa.

jag sätter fötterna på jorden. och springer.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-10 09:31



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Energirikt text med en sådan slutrad!
2016-02-13

  mike irow
såna dikter mera
gazellhjärtat darrar
seende
gratis
magiskt dikt
2016-02-13

  kerstin skriver VIP
urkraften är kännbar - och så underbart att läsa. vi gör våra egna filmer.
2016-02-12

  Katinka VIP
Det finns sån styrka i den.

Jättefin!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP