Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga träd...

 

 

kan växa upp

i himmelen

inga priser

inga pengar

inget guld

heller

 




Övriga genrer av Ingrid Trolle
Läst 466 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-10 10:11



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
EXAKT sanning - VÄGVISARE mot Meningen, som alltför många bara kör förbi, blundande .
2016-03-01

    ej medlem längre
Så är det, vi får inget med oss dit vi går...
2016-02-12

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om alla tings givna ramar och begräsningar; utom i fantasins förstås:)
2016-02-11

  Bo Himmelsbåge
Neej... vi kan ingenting ta med oss dit vi går...!
En trösterik tanke, för i himmeln är vi alla lika...

Fint poetat!
2016-02-11

  Katinka VIP
Träden växer mot himlen
utan en tanke på
priser
pengar
guld.

Fint!
2016-02-11

    Dan Myrbeck
Inte ens Stefan Löfven...
2016-02-10

  walborg
Skön läsning - associerar till att taket är högt till himlen, en plats där vi kan mötas i anden bortom alla jordiska små strävanden
2016-02-10

  Gisela Nordell
nej, så befriande, att bara se upp i himlen på allt det vackra,fina rader!
2016-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar, bra förmedlat!
2016-02-10

  louisegirl
Så sanna ord, dit kan ingen eller inget ta med sig något...
Jättefint!
2016-02-10

    Sefarge VIP
Men din skrivelse
slingra sin tanke
Inuti läsaren!
:)
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle