Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är som ett lapptäcke







Bitarna är olika stora
färg, form och mönster varierar

många bitar är hela och fina
några slitna till bristningsgränsen

de flesta sömmarna är noggrant sydda
andra med stora slarviga stygn

alla delar bildar en helhet
-mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-02-10 12:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...lapptäcken är så vackra...
2016-02-14

  överlevaren VIP
Fin teknik!
2016-02-12

  Teresia Ridell
Vishet, styrka och skönhet ser jag ett lapptäcke sytt av. Mycket fina liknelser !
2016-02-11

  ellie@eliseafaros.se
Älskar den. En fin beskrivning
2016-02-11

  Gunnel Eriksson VIP
Ännu en bra liknelse för
att beskriva sin personlighet.
2016-02-11

  Stefan Albrektsson
Ja, en hel del disparata delar som behöver sys ihop! Man tar vad man har och tråcklar så gott det går!
2016-02-11

  Rise Little One
Den perfekta helheten som jag har fått lära känna <3
2016-02-10

  M.Eta
Ett lappat liv du beskriver med känsla. Bra!
2016-02-10

  Maria Sundelin VIP
En fin liknelse
Kramar
2016-02-10

    Birgersdotter VIP
En underbart fin bild av livet.
2016-02-10

    Dan Myrbeck
En härlig helhet!
2016-02-10

  Fem hjärtan VIP
Fina metaforer om ditt liv!
2016-02-10

  louisegirl
Fin liknelse till livet
2016-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra metafor för livet som det är.
2016-02-10

  Eva Helene VIP
Mycket bra metafor, du är så skicklig på detta!
2016-02-10

    ej medlem längre
Livet är en skräddare som specialiserat sig på lappsömnad....


2016-02-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Älskar dina liknelser! Fint förmedlat!
2016-02-10

    ej medlem längre
Applåder! Vilken fin metafor av dig själv.
2016-02-10

  Öknens Ros VIP
Som ett livets mönster är lapptäcken, mycket kan läsas av i de olika tygbitarna.
2016-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här fick Du ihop
ett scoop av Ditt
liv i Ditt kliv
som gått
insyn vi fått
vi förstår att
både plus och
minus gått omlott!
2016-02-10

  i af apa
det låter som ett vackert
täcke!
2016-02-10

  Niliboy
Fin liknelse, jag har länge levt som resande å allhanda jobb!
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP