Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur puppan en fjäril

så många ord
på vår jord
osagda
oskrivna
oförlösta
giv dem vingar
av bläck
i färg

bara skriv
ur ditt livs alfabet
de bokstäver du bär på

de historier du är

låt dem förlösas
veckla ut sköra vingar
berika vår tid

väck orden till liv


























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett mycket gott råd.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP