Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgdräkt



Sedan


allt har blivit mörkt

du

och kallt

lämnade









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-16 15:10



Bookmark and Share


    King Faerin
Ash
Tresses
Darkness harbours much

2024-04-16

    King Faerin
Ash
Tresses
Darkness harbours much

2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP