Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka täcken


att flingor små

kan skapa mjuka täcken 

att leka i


fritt och kallt

barn med rosiga kinder

föräldrar som drar pulkor


åka skidor på längden

åka skidor på tvären


och sedan in i värmens famn

dricka varm o'boy 

äta smörgås med ost


umgås liten och stor

snart åter på med varma kläder

ut och fånga vintern


och alla flingor små












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-16 14:31



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En förtjusande bild av en härlig vinterdag för både liten och stor. Du för penseln med glans.
2024-01-17

  Fjellhuldra VIP
Så fint beskrivet en härlig vinterdag.
Där snön gör gemenskapen stor
mellan vuxen och barn.
Fint diktat!
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP