Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret

jag är så trött på detta väder

regn och snö

om vartannat i dag

jag år nog inte ensam

om att känna så här

blev tvungen att gå till affären

behövde en hel del

kylskåpet var nästan tomt

det gick bra att gå dit

Carl- Oskar

är ett underbart hjälpmedel

när jag handlat färdigt

kom ut

så regnade det

och det ganska mycket

sä när jag kom hem

var jag väldigt blöt

efter det att jag plockat in mina varor

i kylskåpet

tittade jag ut

då vräkte snön ner

det blev inte mycket på marken

då det var plusgrader

det känns som tiden är ur led

när det är vinter

ska det vara vinter

inte som nu

det är varken det ena eller andra

 

anits 10 februari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-10 23:18



Bookmark and Share


  Eila
Den var var den det visst jag är lite trött idag av allt som pumpas i mig så är det med det så anits skriv mera mera som du nu vet och kan så så
2016-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar snön.
2016-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du...man får bara försöka att stå ut...
2016-02-14

  Bibbi VIP
Naturen är rubbad:-(
2016-02-13

    Dan Myrbeck
Du får ringa SMHI och klaga!
2016-02-12

  Fem hjärtan VIP
Håller med dig! Det blir så slaskigt och man vet inte hur man ska klä sig .. Men vi går mot våren nu..:-) kram
2016-02-11

  Niliboy
Du har så rätt, men här har kylan släppt å det regnar inte!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP