Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - marvin och lite getter


ekalyptus och transaktioner. galenskap och päron.
andas med tårna och skrik omigen kamrat.

OMIGEN!!

eller kanske är det. om.

ingen.

skrapa hjärnmassa från tangentbordet och krulla ihop sig i hörnet.

det ligger lite ostädat här. utanför. går giraffer förbi.

inga tottar sover.

och i allt detta. hörs getternas stillsamma blues från taknocken. marvin gaye har gjort dem sällskap. fattas bara annat bräker jag mellan bokstäverna. livet är ju detta. getter och marvin gaye som nynnar hello. och en fucking massa fluff.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-11 20:11



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Och plötsligt undrar jag hur getkören låter i "what's going on", en fråga som jag ställer mig när jag läst den igen och igen.
2016-02-13

  Stefan Albrektsson
Känns som det är stress och press, tyck och tryck i vardagskokaren. Kanske köpa banjo? Klättra upp till getterna och let it roll baby roll under himmelsparaplyet all nite long!
2016-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Som vanligt har jag här boken om svenska språkets uppbyggnad i bokhyllan. Att ha den i handen, eller att gnälla om språkets regler är vikt till måndagar efter tre.
2016-02-11

  Nanna X
haha det händer något nytt när du skriver. med små bokstäver. tycker denna form passar dig. förträffligt.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP