Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ond tid

Världen
tycks vara upp och ner
invanda strukturer
knakar i fogarna
en brytningstid

Även en folkvandringens tid
människor flyr
törstar efter frihet
alternativet förskräcker

Spänningar
mellan nationalism
och internationalism

Gränser
verkar snart vara
en chimär

Vi är alla människor
i samma värld
globaliseringen
är ett faktum




Fri vers av AA VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP