Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten

Mitt liv i Stockholm
har fått en fast och stabil rot
efter över 30 år i denna Stad

Mitt forna liv i en annan stad
börjar alltmer blekna bort
kvar finns suddiga minnen
svartvita bilder av människor
som betydde något då
dofter och miljöer
passerar ibland
det dåtida landskapet
har förändrats




Fri vers av AA VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP