Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödstrött

Ännu ett outhärdligt oändligt gupp
Får mig att till sist vilja ge upp
För jag tror bara det kommer mer
När jag kravlat upp och resten ser
Kanske når jag äntlign kusten
Men mitt hjärta har nu tappat lusten
Och det som var mina drömmar
Har spolats bort av livets strömmar
Trots att jag svor mig så någon annanstans
Så är jag inte längre av någon substans
Och trodde verkligen jag aldrig skulle bli så trött
Att jag nu hellre lagt mig ner och dött




Bunden vers av QuIzTiD
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

QuIzTiD
QuIzTiD