Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

Idag har jag haft
att skriva
det tar emot
i högerarmen

Jag var på ett
Friskis och Svettis pass
igår

Igår kändes det
skönt
och välbehövligt

Idag år det en plåga
men jag vet att det går över

En insikt om att man blir äldre




Fri vers av AA VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-12 23:10



Bookmark and Share


  mickech
ja det gör ont i början, men håller man i så lättar det sen.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP