Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År det konstigt

Min tonårsstad
kändes en gång fast
stabilt
min plats på jorden
jag flyttade
men det var ändå min plats
min tonårsstad

Mina föräldrar flyttade
till en annan stad
denna stad blev deras plats
inte min

För mig blev
det en parantes
trots att de bodde där
längre än i min tonårsstad




Fri vers av AA VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-12 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP