Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk roulette


Om snön kunde falla
över solen


och ligga som ett täcke
över åkern

Skulle våra vintrar
likna hav på våra kinder

men nu brinner det
och värmer

och bomber faller
okontrollerat




Prosa av Lars Gullberg
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg