Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspillt




strö askan
och kratta
grusgången
endast då
hörs fåglarnas
sång
Första gången
hon vaknade
förstod hon
att varje
morron
skulle se
exakt
likadan ut
men
hon förstår
att varje
blomma
som slår ut
redan tappat
sina blad
att natten
bara är
och förblir
en paus
i dagsljuset
att vi aldrig
kommer att





Prosa av Lars Gullberg
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-13 10:41



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Starkt
serent
särpräglat
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg