Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gymmet

 

Jag är

i stunden

en gåtfull

utomjording 

i skyddsdräkt

 

omgiven av

andra mystiska

rymdvarelser

 

kämpande

står vi

sida vid sida

 

var och en

i sin egen

rymdkapsel

 

då plötsligt

en jordförankrad själ

tar plats i rummet

 

alla landar

på Tellus

samtidigt

 

och ser förvånat varandra...

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-13 11:07



Bookmark and Share


  bumerang
Kul fast lite skrämmande
2016-02-15

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är på stället marsch som gäller för alla på gymmets rullmattor...
när så en Jordgubbe dyker upp helt stilla... stirrar alla som om HAN ett UFO...!
Kul dikt!
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP