Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - bränd vanilj


detta är en karta. i detta faktum kan allting slå rot, sträcka sig och likt handen i sand. lämnar det mönster.

spår.

utvecklas.

långt. bortom.

men det är också en karamell, ett svart hål och brännande vanilj och lika finurligt som det är olösbart. 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-13 18:52



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ett härligt jonglerande - alla bollar i luften! Ett oändligt väl placerat "också" vidgar horisonten (eller som att plötsligt öppna det andra ögat efter att länge bara tittat med ett). Toppen!!
2016-02-14

  Hannadraken
fin fundering
jag försöker förstå hur man bränner vanilj. kanske ska prova :)
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP