Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettonde februari (Om...)

 

...jag kunde sluta, 

om jag kunde vara inte

så förvirrad, irra 

runt i cirklar, alltid 

återgå till utgångspunkten, 

om jag bara kunde 

sluta, sluta, sluta 

vara så, om...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2016-02-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP