Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla hjärtans dag!


K R A M


K R A M !

Till alla skrivare och läsare



ALLA HJÄRTANS DAG!



^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
(och alla dagar!)




Fri vers av rondell
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-14 00:36



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack för kramen som jag ser först nu. och det är aldrig för sent att ge en kram vilken jag sänder till dig nu !
2016-02-19

  rondell
Det gäller alla dagar! I en storlek som passar alla! KRAM!
2016-02-19

  Minkki VIP
Rart! Kram på dig med!
2016-02-14

  stig wikman
KRAM
TEBAKS.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell