Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Jag har inte hängt på detta forum
på länge
förundras dock alltid
av ordflödet

Människorna
vars röster. höjs
är anonyma

Men, tankarna
och reflektionerna
som delges
är personliga




Fri vers av AA VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-14 01:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket gott ordat, skapar vilja i oss alla som läser att vara kvar! Tack!
2016-03-31

  Ninananonia VIP
Gillar..
2016-03-24

  mike irow
märklig
märkt
sanning
så bra
gratttttis
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP