Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda

Du är kopplad
till mitt
blodomlopp

varje hjärtslag
tillägnar
jag dig

när ska
mänskligheten
begripa

ett enda
hjärta




Fri vers av Petter Wingren
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 16:47



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Ett enda hjärta!
Mycket fint
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren