Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon har sagt att det är så... (II)


Vi blir till sist det vi kämpar mest emot.
Kämpar man för länge mot monster, så blir man till sist ett själv.



(Men vad händer om man tar upp kampen med sig själv?)




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-01-24 22:13



Bookmark and Share


  carro
Det är därför man alltid ska kämpa för saker! För kärlek, för sig själv... klurigt och smart skriven dikt!
2007-03-03

  Almagrundet
Svar till kommentatorerna nedan:

Frågan väcker i sig många frågor: Vad är det vi kämpar mot i kampen med oss själv? Vad är bilderna av oss själv? Och varför är de som de är? etc etc
2007-01-24

  ia VIP
absolut sanning och verkligen något att fundera på.
Vad är det man möter och vågar man möta det?
Ser man själv när det gått för långt?

du skapar många funderingar
tack!

helt kanon
2007-01-24

    Teddy
Ja..tål att tänkas på.....funderarvänlig text. Om alla gjorde det...undrar om världen hade varit annorlunda.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet