Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextonde februari (om och om igen)

Hur kommer det att bli 

i morgon? Blir det 

smärta hela dagen lång, och

frågan varför om och om igen, 

vad har jag gjort för fel 

igår (idag)?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-16 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP